Over ons

MetaalBewerking.nl is ontstaan vanuit passie voor metaal. De manier waarop metaal eindeloos gevormd en bewerkt kan worden heeft mij altijd gefascineerd. Al vanaf jonge leeftijd was ik bezig met het restaureren van brommers en andere klusprojecten, waarbij metaalbewerking keer op keer om de hoek kwam kijken. Van slijpen tot lassen en van frezen tot solderen: metaalbewerking is aanwezig in bijna ieder doe-het-zelf project!

Alhoewel de klusprojecten door mijn studie bedrijfskunde op een lager pitje kwamen te staan heb ik deze daarna weer volop opgepakt. Een restauratie van een oldtimer, het maken van een metalen trap in huis, het opknappen van een klassieke brommer, het maken van een sidetable... Het zijn enkele voorbeelden van projecten waar ik ontspanning en plezier uit put.

In 2023 ontstond het idee om naast mijn andere webwinkel iets te gaan doen waar ik passie voor heb. Via MetaalBewerking.nl wil ik mensen helpen met de juiste producten vinden om zelf projecten uit te voeren, wat dat ook mag zijn (maar natuurlijk altijd met metaal 😉). Uiteraard zijn ook zakelijke klanten welkom. Goede producten zijn immers voor iedereen van belang. Begin 2024 zijn we gestart!

Mocht u vragen hebben schroom dan niet om een bericht te sturen. Ik beantwoord deze zoveel mogelijk zelf, of anders helpt één van mijn collega's u graag.

Veel plezier met uw project!


Oprichter MetaalBewerking.nl