Levertijd & verzending

Levertijd

Het merendeel van de producten hebben wij zelf op voorraad in ons magazijn in Den Haag.

We pakken iedere bestelling met grote zorg in en verzenden deze zo snel mogelijk. Dit is in ieder geval op dezelfde werkdag wanneer voor 18:00 besteld.

 

Wanneer besteld Wanneer geleverd
Maandag voor 18:00 Dinsdag
Dinsdag voor 18:00 Woensdag
Woensdag voor 18:00 Donderdag
Donderdag voor 18:00 Vrijdag
Vrijdag voor 18:00 Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Deze levertijden gelden voor zowel Nederland als België. Bent u afwezig wanneer de bezorger langskomt, of bijvoorbeeld gesloten als zakelijk adres? Dan wordt de zending opnieuw aangeboden op de eerstvolgende werkdag. Bij afwezigheid wordt de zending bij een afhaalpunt in de buurt bezorgd en kan deze binnen één week afgehaald worden. Meer informatie hierover vindt u door de Track&Trace-link te raadplegen. Brievenbuszendingen worden de hele week door bezorgd in de brievenbus.


Uitverkocht product

Wanneer een product is uitverkocht dan wordt dit duidelijk op de productpagina vermeld en is bestellen tijdelijk niet mogelijk. U kunt dan wel bij ons informeren wat de levertijd is. Ook kunt u op de productpagina uw e-mailadres invullen. U ontvangt dan een automatisch bericht zodra de voorraad is aangevuld.


Verzendkosten

Deze verzendkosten gelden voor zowel Nederland als België. Verwerkingskosten zijn in deze kosten inbegrepen.

 

Bestelbedrag Verzendkosten
Lager dan €75 5,99
75 of hoger 0,00 (franco)


Bezorging in Nederland en België

Wij verzenden onze producten naar alle Nederlandse en Belgische adressen. In Nederland verzenden wij met DHL en naar België met POSTnl. Past een zending door de brievenbus? Dan verzenden wij als brievenbuspakket met Track&Trace.


Spoed

Hebt u een product met spoed nodig? Afhalen in Den Haag is op afspraak mogelijk. U kunt ter plekke helaas niet betalen, daarom dient dit vooraf te gebeuren. Neem contact met ons op voor informatie.